joi, 28 mai 2015

VERISAFE PENTRU SECTORUL INDUSTRIAL

 

Folia industriala Verisafe este o armatura plastica durabila termocontractibila pentru a crea un acoperis strans si rezistent la uzura pentru produse in timpul lucrarilor de constructii, transportului sau depozitarii.

Verisafe produce o gama de folii cu dimesiuni cuprinse intre 6-10 m latime si 15-25 m lungime si deoarece folia se poate lipi cu usurinta putem asigura ca pana si cel mai mare produs poate fi acoperit cu folie termocontractabila. Deoarece Verisafe se monteaza strans, aceasta rezolva o problema cheie asociata invelitoarelor conventionale precum prelatele, care tind sa se desprinda in cazul unui vant puternic. Deoarece Verisafe este un produs de unica folosinta si apoi pentru reciclare, acesta elimina problema intretinerii si returnarii prelatelor reutilizabile. In ciuda faptului ca este un produs de inalta performanta, Verisafe este o solutie eficienta cu un cost scazut. Produsele de ambalare termocontractabila Verisafe sunt folosite intr-o gama larga de industrii, inclusiv industria navala, aerospatiala, petroliera, feroviara si a gazelor.



Folia contractila are multe aplicatii in sectorul industrial, unde noile instalatii si produse pot fi livrate la client in aceeasi stare in care pleaca de la producator. Paletii supradimensionati nu mai sunt o problema. Nici riscul deteriorarii produselor din cauza remorcilor in tranzit nu mai este o problema.
  • Protectie totala pentru bunurile transportate cu camionul, trenul sau vasul;
  • Folia contractila este usoara si curata, drept urmare nu va deteriora bunurile, spre deosebire de prelate, care sunt grele, murdare si va pot uza echipamentele in cazul acoperirii, depozitarii sau transportului;
  • Dimensiunea nu conteaza, avem folii care vor acoperi si se vor mula strans pe orice echipament de orice marime sau forma;

by Bursa de Schele / Verisafe


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu