miercuri, 22 mai 2013

Reabilitari Termice Sector 3 - Mai 2013 by Bursa de Schele

Reabilitari Termice Sector 3 by Bursa de Schele
- s-au reabilitat 170 de blocuri;
- sunt in curs de executie alte 162 de cladiri;


Pana in aprilie 2013, Primaria sectorului 3 a a reabilitat termic 170 blocuri si mai sunt in curs de executie alte 162 de cladiri. La nivelul sectorului 3 sunt 2.528 de asociatii de proprietari, dintre care s-au inscris in programul de reabilitare 1.474 .

Odata cu adoptarea Hotararii Consiliului Local Sector 3 nr. 84/13.08.2012, a fost preluata de catre sectorul 3 cota parte ce revenea in sarcina asociatiilor de proprietari.

Conform Primariei Scetorului 3 "la stabilirea coloristicii se va tine cont de anumite considerente precizate de directiile de specialitate din cadrul Primariei Sectorului 3, care au fost transmise proiectantilor si constructorilor angrenati in executarea acestui program, executantul avand obligatia de a respecta cerintele din proiectul tehnic". www.bursadeschele.ro



4 comentarii:

  1. Păsuire de 5 ani

    În sectorul 3 autorităţile locale au emis o Hotărâre de Consiliu Local, în decembrie, în care se anunţa că sumele necesare reabilitării termice din bani europeni vor fi recuperate de la locatari în termen de cinci ani. Conform documentului, în primii 5 ani de la reabilitarea termică a blocurilor cu bani de la UE, locatarii nu vor plăti nimic, în următorii 5 ani fiind stabilită o taxă lunară pentru fiecare familie. În fiecare lună bucureştenii vor plăti o taxă care se calculează ţinând cont de valoarea totală a lucrării care se înmulţeşte cu 1,66%, regularizarea urmând să fie făcută la ultima plată.

    RăspundețiȘtergere
  2. Consilierii locali ai sectorului 3 au aprobat in sedinta de vineri un proiect de hotarare privind utilizarea a peste 1,8 milioane lei.
    Acestia vor fi folositi pentru reabilitarea termica a imobilelor de locuit, decolmatarea si intarirea malurilor lacurilor Titan si Al. I. Cuza, respectiv extinderea cresei Titan II cu un corp nou de cladire, informeaza Agerpres.

    http://www.manager.ro/articole/economie/sectorul-3-excedentul-pe-2013-folosit-pentru-reabilitari-termice-si-intarirea-malurilor-lacurilor-57601.html

    RăspundețiȘtergere
  3. 4.116 apartamente din 53 de blocuri din Capitală urmează să fie reabilitate termic in 2014 din fonduri europene, o cotă parte din costuri fiind suportate de locatari, iar o parte de administraţia locală. Lista imobilelor care vor fi anvelopate, precum şi...

    http://www.b365.ro/peste-4-000-de-noi-apartamente-din-capitala-pe-lista-de-reabilitare-termica-vezi-care_201208.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Fondurile necesare desfăşurării Programului local multianual privind creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe provin din mai multe surse: buget local, credit intern contractat şi, posibil, fonduri europene.
    Din totalul de 1.425 de Asociaţii de Proprietari inscrise in program, au fost reabilitate 309 blocuri.
    Anul acesta se doreste reabilitarea a minim 50 blocuri.

    sursa: adevarul.ro

    RăspundețiȘtergere